Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inspectie Waterkeringen

9 september 2020 van 9:30 am tot 5:00 pm

STOWA Webinar

Een goede dijk eist kwaliteit. Dat is het motto van de 17e Kennisdag Inspectie Waterkeringen. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hoogwaterveiligheid en laat je inspireren op dit bijzondere evenement!

Sturen op aantoonbare, goed onderbouwde kwaliteit wordt in het dijkbeheer steeds belangrijker. De Zorgplicht speelt hierin een belangrijke rol. Kwaliteit betekent in de eerste plaats een goed resultaat: de dijk is op orde. Maar het betekent ook een goed proces om dit te bereiken – dat wil zeggen: transparant, herhaalbaar, gestandaardiseerd – met de juiste instrumenten (normeringen, data, informatie). Tijdens de kennisdag ervaar je hoe kwaliteitszorg, assetmanagement en risicogestuurd beheer en onderhoud met elkaar samenhangen.

Tijdens de kennisdag besteden we ook aandacht aan duurzaamheid en circulariteit, twee thema’s die een steeds grotere rol spelen in onze maatschappij. Hoe spelen we daarop in bij het werken aan kwaliteit & waterveiligheid? Ten slotte kijken we naar het buitenland. In onze buurlanden hebben ze een eigen kijk op kwaliteit in waterveiligheid. Wat kunnen we daarvan leren?

Op 19 maart wisselen we kennis en ervaringen uit, kun je luisteren naar inspirerende verhalen en gaan we aan de slag in uiteenlopende workshops. Daar presenteren we de nieuwste kennis, kunde en technologie. Het wordt als vanouds een afwisselende en inspirerende dag voor iedereen die werkt aan waterveiligheid. Dus ook voor jou! We kijken uit naar je komst.

Kosten

Let op: aan dit evenement zijn kosten verbonden. De kosten voor dit evenement bedragen:

* Medewerkers van waterschappen en provincies: 160 euro
* Medewerkers van bedrijven: 210 euro

Gegevens

Datum:
9 september 2020
Tijd:
9:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.stowa.nl/agenda/kennisdag-inspectie-waterkeringen-17

Organisator

STOWA – Stichting Toegepast Onderzoek Waterbeheer
Telefoon:
033 460 3200
E-mail:
stowa@stowa.nl
Website:
https://www.stowa.nl/

Locatie

Koninklijke Burgers Zoo
Antoon van Hooffplein 1
Arnhem, 6816 SH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
026 442 4534
Website:
https://www.burgerszoo.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!