Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ketenstandaard Congres

18 maart 2021 van 9:00 am tot 6:00 pm

Ketenstandaard Congres

Het Ketenstandaard Congres wordt georganiseerd door Ketenstandaard Bouw en Techniek. Gedurende de hele dag zullen er ook veel kennis- en praktijksessies op het programma staan.

Tijdens het Ketenstandaard Congres 2021 met als thema ‘Van idee tot Bouwwerkdossier – Ketensamenwerking van fabrikant tot gebruiker’ kunt u:

  • kennis vergaren tijdens praktijk- en kennissessies
  • meepraten over de ontwikkelingen in de markt tijdens de talkshows
  • in gesprek gaan met onze software partners en belangrijke branchepartijen en kennispartners

De kennissessies zullen dieper ingaan op de ontwikkelingen van de standaarden, de voortgang van projecten en onderwerpen die relevant zijn voor de hele sector. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sessie over machine learning, de ontwikkelingen op internationaal vlak of bijvoorbeeld de ontwikkeling van NL/SfB en BIM. De praktijksessies gaan over cases uit de praktijk. Deze sessies worden verzorgd door de deelnemende softwareparticipanten die samen met hun klant graag met u de ervaringen bij implementatie van de verschillende standaarden willen delen.

Informatiemarkt

Als middelpunt van alle sessies, organiseren we ook dit jaar een informatiemarkt waar softwarepartners van Ketenstandaard het beste van zichzelf kunnen laten zien en u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden van hun eigen software en hun implementatie ervaringen.

Bouwwereld Keten Award

Tijdens het Ketenstandaard Congres, zal Eisma Media Group, in samenwerking met Ketenstandaard Bouw en Techniek, de eerste Bouwwereld Keten Award uitreiken.

De Bouwwereld Keten Award is een nieuwe tweejaarlijkse prijs voor teams uit de bouwketen die door uitmuntende samenwerking een project realiseerden dat een aantoonbare hogere kwaliteit heeft door die samenwerking. Deelname criteria, reglement, planning en aanmeldmogelijkheden zullen medio maart door Eisma Media bekend gemaakt worden.

Gegevens

Datum:
18 maart 2021
Tijd:
9:00 am tot 6:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.ketenstandaard.nl/agenda/

Organisator

Ketenstandaard Bouw en Techniek
Telefoon:
088 1500 800
E-mail:
info@ketenstandaard.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hart van Holland
Berencamperweg 12
Nijkerk, 3861 MC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
033 – 247 14 14
Bekijk de site van Locatie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!