Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klimaat

20 mei 2021 van 9:30 am tot 5:00 pm

Vakbeurs Klimaat gaat over de gevolgen van het veranderende klimaat

Tijdens Vakbeurs Klimaat vindt u oplossingen voor de uitdaging waar alle steden, nu en in de komende jaren, mee geconfronteerd zullen worden, namelijk het klimaatbestendig maken van de stedelijke leefomgeving. Tijdens de beurs wordt ingegaan op de klimaatverschillen binnen steden en de duurzame oplossingen voor de bijkomende problematieken. Van klimaataanpassing tot de afvoer van neerslag.

Tijdens Vakbeurs Klimaat worden alle mogelijkheden, problemen en oplossingen rond de klimaatbestendige stad getoond en besproken. Zo vindt u op de beurs onder meer innovatieve producten voor bestrating, platte daken, groenvoorzieningen, pleinen en regenslagafvoer en -opvang.

In het Klimaattheater worden visies en maatregelen besproken die de waterveiligheid en de openbare ruimte verbeteren en die ervoor zorgen dat veiligheid en leefbaarheid elkaar versterken.

3 thema’s

Op de beursvloer vindt u als bezoeker een reeks aan producten en diensten die als oplossing dienen voor de gevolgen van klimaatverandering. De drie thema’s zijn water, hittestress en droogte.

Bezoekersdoelgroep

De bezoekersdoelgroep bestaat uit vakgenoten werkzaam bij:

  • Gemeenten
  • Provincies
  • Gewesten
  • Federale overheid
  • Onderzoek- en adviesbureaus
  • Landschapsarchitecten
  • Hogescholen en universiteiten

Vakbeurs Klimaat was net als Vakbeurs Mobiliteit onderdeel van Vakbeurs Openbare Ruimte. Dit 3-in-1 concept bleek een groot succes. Er stonden in totaal 192 enthousiaste exposanten op de beursvloer. Vakbeurs klimaat stond in het teken van de thema’s: Wateroverlast, Hittestress en Droogte.

Gegevens

Datum:
20 mei 2021
Tijd:
9:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.vakbeursklimaat.be/nl/

Organisator

ExpoProof
Telefoon:
+31 85 773 1751
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Brussels Expo
Belgiëplein 1
Brussel, 1020 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 2 658 44 99
Bekijk de site van Locatie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!