Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lunchlezing Bruggen: hoe houden we het leuk bij arbeidsmarktkrapte?

18 januari 2023 van 12:30 pm tot 1:30 pm

Samen met Platform Bruggen organiseren we op woensdag 18 januari de eerstvolgende lunchlezing Bruggen. Het thema van deze middag is arbeidsmarktkrapte. Er is heel veel werk te doen én tegelijkertijd groeit het tekort aan personeel. Hoe houden we het leuk en werkbaar met het tekort aan collega’s in de infra? Kunnen we sectorbrede oplossingen vinden? 

Tijdens de lezing brengen we een verdieping aan op het thema. Denk aan het (blijven) boeien van medewerkers maar ook het simpelweg realiseren van een project buiten terwijl je dealt met de krapte. Hoe werkt dat in de praktijk? Het werk buiten moet tenslotte gewoon door. Ook zoomen we in op sociale veiligheid en diversiteit in de bouw- en infrasector.

Na deze lezing heb je je blik verruimd op dit thema en heb je praktische handvatten hoe je met de krapte om kunt gaan.

De sprekers en de insteek van hun verhaal op 18 januari:

  1. Marcel Doze, projectmanager renovatie Kooybrug en draaibrug Montfoort (KooyMont). Marcel werkt samen met Rijkswaterstaat in een bouwteam en deelt in de lezing hoe zij in het team omgaan met arbeidsmarktkrapte.
  2. Peter Westra, directeur operatie bij Sealteq. SealteQ beschermt en behoudt civieltechnische, infrastructurele en industriële bouwwerken evenals vastgoedobjecten in de woningbouw- en utiliteitssector. Peter is vooruitstrevend in binden en boeien van medewerkers, inclusief het intern opleiden.
  3. Yacintha Mulder, Business Unit Manager bij TAUW Nederland en enthousiast lid van de werkgroep ‘Hee, ben jij oké?’ Een initiatief op het gebied van diversiteit, inclusie en sociale veiligheid in de bouw- en infrasector. Yacintha deelt samen met Winansa Blyer, werkzaam bij BAM en ook lid van de werkgroep, de ingrediënten voor een veilige werksfeer.

Gegevens

Datum:
18 januari 2023
Tijd:
12:30 pm tot 1:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://platformwow.nl/agenda/2023/01/lunchlezing-bruggen-hoe-houden-we-het-leuk-bij-arbeidsmarktkrapte

Organisator

Platform WOW
Telefoon
06 11 08 26 25
E-mail
info@platformwow.nl
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden