Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maatschappelijk Vastgoeddag

3 december 2020 van 10:00 am tot 3:00 pm

De Maatschappelijk Vastgoeddag van Bouwstenen op 3 december 2020 heeft een bijzonder programma. En zowel publieke als private partijen kunnen aanschuiven..

Interactieve tv
De titels van de programma’s verwijzen naar tv-programma’s als Buitenhof, Eigen huis en Tuin en de Zwakste schakel, maar dan interactief en inhoudelijk toegespitst op actuele onderwerpen rond gebouwen voor onderwijs, sport, cultuur en zorg. Er is heel veel van dit vastgoed in Nederland; meer dan winkels en kantoren bij elkaar.

Volop gesprek
Diverse prominente gasten leveren een bijdrage waaronder Paul Depla, burgemeester van Breda, Francine Houben, internationaal architect van publieke plekken en Maarten van Poelgeest, voorzitter van de Klimaattafel voor de gebouwde omgeving. Dat geldt ook voor diverse lokale bestuurders, managers en professionals in het maatschappelijk vastgoed. Via allerlei kanalen is er ruim gelegenheid om in contact te komen met alle sprekers en deelnemers die dag.

Veel nieuws
Tijdens diverse programma’s worden traditiegetrouw de resultaten van het Bouwstenen-ontwikkelwerk besproken en gepresenteerd, waaronder de publicatie ‘Vastgoedinvesteringen met impact’ en ‘In Control’ over informatiemanagement.

Bouwstenen is een onafhankelijk landelijk netwerk van bestuurders, managers en professionals in het maatschappelijk vastgoed. Het richt zich op kennisuitwisseling, kennisontwikkeling en landelijke samenwerking bij vraagstukken rond scholen, kinderopvang, bibliotheken, sportaccommodaties, theaters en wijkgebouwen.

Gegevens

Datum:
3 december 2020
Tijd:
10:00 am tot 3:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://maatschappelijkvastgoeddag.nl/jaarbijeenkomst
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!