Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meer marktfocus & meer resultaat – een kennismaking met de MABA-analyse

11 juni 2020 van 2:00 pm tot 4:00 pm

De MABA (Market Attractiveness Business Assessment)-analyse, een methode waarmee je de aantrekkelijkheid van marktsegmenten verbindt aan de eigen bedrijfscompetenties. Een beproefde methode om inzicht te krijgen op welke marktsegmenten de focus gericht moet worden. Met als doel meer efficiency in sales- & marketinginspanningen en uiteindelijk ook een beter resultaat daarvan.

De inhoud van deze kennismakingsworkshop is specifiek afgestemd op mensen uit technische B2B/industriële bedrijven.

Online introductie-workshop
Tijdens deze introductie-workshop krijg je de uitgangspunten en voordelen van de toepassing van de MABS-analyse aangereikt. Een eerste stap in het zoeken en vinden van nieuwe aantrekkelijke marktsegmenten.

Kosten en inschrijven
Kom daarom kennismaken met de principes van de MABA-analyse tijdens deze introductie-workshop. We verzorgen deze workshop deze keer online van 14.00 tot ca. 16.00 uur.

Deelnemen is mogelijk via de ‘aanmeldbutton’. De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen normaal € 49,– (excl. BTW). Maar vanwege alle maatregelen die genomen zijn en de situatie waarin veel bedrijven en ondernemers nu verkeren, kun je kosteloos deelnemen met de code CRN20maba. NB. de annuleringsvoorwaarden zijn niet van toepassing op deze kosteloze kennismakingsworkshop.

NB. ben je op de genoemde datum verhindert? Geef dat dan aan op dit formuler. Dan nodigen we je voor een volgende keer uit.

 

Organisator

STEM Industrial Marketing Cenre
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Website:
http://www.stem-imc.com
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!