Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Naast eXplore, eXplain en eXpand nu ook een eXcellentie in het STEMmingscafé!

7 mei 2021 van 1:30 pm tot 2:00 pm

gratis

In Den Haag rommelen ze nog even door over de formatie van een kabinet. Maar al kort na de verkiezingen presenteerde het Studentenkabinet hun alternatieve regeerakkoord. Met daarin een aparte plaats voor innovatie.

En daar komt Zijne eXcellentie student-minister van Innovatie Dirk van Meer in het STEMmingscafé meer over vertellen.

Want zo meldt hij in aanloop naar dit STEMmingscafé: ‘Binnen het onderwijs moet meer ruimte worden gemaakt voor studenten-initiatieven. Door binnen het hoger onderwijs challenge based learning in te voeren worden studenten betrokken bij maatschappelijke uitdagingen en kunnen zij werken aan innovaties die deze problemen op kunnen lossen.

Daarnaast zouden studententeams een grotere rol moeten krijgen in het publieke debat rondom innovaties en de grote maatschappelijke uitdagingen.’

Recent verscheen al een artikel over de plannen van Minister Van Meer in LinkMagazine: “Studententeams kunnen helpen bij het oplossen van maatschappelijke uitdagingen”

En geeft hij ook al een korte toelichting op zijn ministerschap in een korte video.

Kom je ook (weer) aanwaaien!
Ook om te laten horen bij welke maatschappelijke problemen jij wel studententeams zou willen betrekken voor het vinden van oplossingen?

 

Inhoud, gezellig en informeel
Het wekelijkse STEMmingscafé is een initiatief van STEM Industrial Marketing Community. Een wekelijkse plaats voor managers, marketing-, communicatie-, sales- en innovatieprofessionals uit technische B2B om online te verbinden, elkaar te inspireren en informatie te delen.

Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren over Business Development van en voor technische bedrijven. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Kosteloos ontdekken
Het mooie van het STEMmingscafé: deelname is inbegrepen bij ons kosteloze eXplore programma. Daar word je direct deelnemer van bij aanmelding voor deelname aan het STEMmingscafé.

Waar, wanneer en hoe laat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.


Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

Lees hier de reacties van deelnemers:

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!