Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationale Conferentie Circulaire Economie

1 februari 2021 van 9:00 am tot 5:00 pm

Op 1 februari 2021 vindt de derde Nationale Conferentie Circulaire Economie plaats, dit keer in digitale vorm. We hopen jou daar ook te zien!

In de transitie naar een circulaire economie staan we op een kantelpunt. Van inspirerende activiteiten op kleine schaal, naar grootschalige systeemverandering. Steeds meer organisaties zien in dat de circulaire economie een kans is. Circulaire economie is essentieel bij de aanpak van klimaatverandering, voorkomt verspilling van waardevolle grondstoffen en biedt een kans voor innovatie, groei en banen.

Om tot een doorbraak te komen moeten we nu doorpakken om deze kansen volledig te benutten en te zorgen dat de circulaire economie, dé economie gaat worden. Deze belangrijke transitie naar een circulaire economie is iets dat we gezamenlijk doen. Het doel van de conferentie is daarom om te inspireren, kennis met elkaar te delen en met concrete acties af te sluiten.

Gegevens

Datum:
1 februari 2021
Tijd:
9:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.conferentie-ce.nl/home/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!