Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Natuurinclusief bouwen

24 juni 2020 van 6:30 pm tot 7:30 pm

BNA event

Nature Inclusive Design – Maike van Stiphout
Maike van Stiphout verzameld met haar onderzoeksplatform nextcity succesvolle ontwerpvoorbeelden van natuurinclusief ontwerpen en bouwen. Ook ontwikkelt zij nieuwe oplossingen, met als doel de biodiversiteit in de stad te vergroten. Deze zijn gebundeld in de publicatie ‘First guide to nature inclusive design’.

Biomimicry – Lydia Fraaije Architect
Lydia Fraaije maakt genetische architectuur. Door het nauwkeurig bestuderen van de natuur wordt het mogelijk alles in balans en binnen een ecosysteem te ontwerpen. Het belangrijkste is dat de architectuur op zoveel mogelijk aspecten past in zijn fysieke, sociale en natuurlijke omgeving. Zo kan architectuur functioneren als organisme.

De Donkere Stad – Edwin Gardner
Edwin Gardner specialiseert zich als een van de oprichters van Studio Monnik in technologische ontwikkelingen en de manier waarop deze de maatschappij beïnvloeden, van ruimtelijke inrichting tot social engineering. Voor Grensverkenning 3 richt hij zich op De Donkere Stad, een gedeelde habitat voor mens, dier en natuur.
Via het Zoom-kanaal is er ruimte voor vragen aan de sprekers.

Gegevens

Datum:
24 juni 2020
Tijd:
6:30 pm tot 7:30 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.bna.nl/agenda/184

Organisator

BNA, Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus
Telefoon:
+31 20 555 36 66
E-mail:
bna@bna.nl
Website:
https://www.bna.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!