Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NBM 2020

1 juli 2020 van 9:00 am tot 2 juli 2020 van 5:30 pm

Duurzame businessmodellen hebben de toekomst

01 jul 2020 – 02 jul 2020

Duurzaam ondernemen is steeds belangrijker voor mensen, organisaties en overheden. Om hier invulling aan te kunnen geven is een nieuwe generatie business modellen noodzakelijk. Met de ontwikkeling van een diversiteit aan duurzame business modellen binnen de units Circulair Economy & Environment, EnergyTransition en Strategic Analysis & Policy zet TNO zich krachtig in voor deze belangrijke ontwikkeling.

NBM 2020

Traditiegetrouw heeft de NBM  (International Conference on New Business Models) ieder jaar een andere thuisbasis. Na Toulouse, Graz en Berlijn is dit jaar de eer aan Nederland. De vijfde editie van het internationale conferentie vindt plaats op 1 en 2 juli 2020 in Nijmegen, maar is vanwege de coronacrisis omgezet naar een digitale bijeenkomst.

Het centrale thema van dit jaar is: ‘ the role of business models in transition’

Deelname TNO

Tijdens de conferentie is Peter Werkhoven een key-note speaker en verzorgt TNO vier presentaties en twee gastpresentaties van PACE en VITO. De algehele organisatie is in handen van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek, de Radboud Universiteit en TNO.

Met de aanwezigheid van TNO op de New Business Models Conference (NBM) op 1 juli 2020 manifesteert TNO zich als toonaangevende kennispartner als het gaat om duurzame businessmodellen.

Programma

Datum: 1 en 2 juli 2020
Tijd: 09.00 – 17.30
Taal: Engels
Inschrijving:
Tot 25 juni 2020 via NBM 2020.

Business modellen van TNO

De innovatieve inzet van een gezamenlijke aanpak binnen TNO, heeft geresulteerd in business modellen zoals de Value Case Methodology, Sustainable Portfolio Management en Green Wedge die allen ‘Boardroom Decision-Making’ faciliteren.

Andere business modellen richten zich specifiek op effect evaluatie of het identificeren van nieuwe uitdagingen, zoals EXIOMOD en Hybrid LCA. De manier waarop TNO de omgeving organiseert waarin duurzame business modellen zich manifesteren komt tot uiting in de Orchestrating Innovation aanpak. En tools die het ontwikkelen van business modellen voor meervoudige waardecreatie faciliteren, zijn de Value Creation Canvas en de Residual Value Calculator. Over al deze aanpakken verschijnt ten tijde van de conferentie een naslagwerk met inhoudelijke bijdragen van de betrokken units.

Gegevens

Begin:
1 juli 2020 van 9:00 am
Einde:
2 juli 2020 van 5:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.tno.nl/nl/over-tno/agenda/2020/nbm-2020/

Organisator

TNO
Telefoon:
088 866 00 00
E-mail:
info@tno.nl
Website:
https://www.tno.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!