Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nevi Webinar: De slimste inkoper

16 maart 2021 van 3:00 pm tot 5:00 pm

Tonii community introduceert de webchallenge: De slimste inkoper!. In samenwerking met Nevi Zuidwest organiseren we in het seizoen 20/21 vier afleveringen van deze challenge. Voorafgaand aan de challenge spreekt Pieter van Dam over onderhandel technieken die zorgen dat jij de regie krijgt over je onderhandeling.

Over dit Event

We starten dit webinar met de presentatie van Pieter van Dam waar hij ingaat op FBI-technieken die zorgen dat jij de regie krijgt over je onderhandeling. Laat je niet gijzelen door je leverancier! Hoe krijg je als onderhandelaar razendsnel grip op een onderhandling zodat jij aan het stuur zit en jij het gesprek in de juiste richting kan bewegen?

Pieter van Dam heeft meer dan 20 jaar inkoopervaring, binnen diverse branches maar met name binnen de bouw en binnen de grondstoffenmarkt. Hij onderhandelt dagelijks over grote belangen. De laatste jaren heeft hij zich veel verdiept in verschillende onderhandeling- en beïnvloedingstechnieken en geeft daar ook les in. Niet alleen de theoretische kant daarvan maar ook de zachtere kant zoals de psychologie er achter.

Na de presentatie van Pieter van Dam gaan we door met de Tonii community webchallenge. Test je kennis op gebied van inkoop, aanbesteding en contractmanagement.

Gegevens

Datum:
16 maart 2021
Tijd:
3:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://nevi.nl/evenementen/nevi-webinar-de-slimste-inkoper-(1)

Organisator

Nevi
Telefoon:
088 - 33 00 700
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!