Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Portfolio van vier bruggen Rijkswaterstaat en Provincie Noord-Holland

2 februari 2021 van 8:30 am tot 12:00 pm

Tweede bijeenkomst – portfolio van vier bruggen Rijkswaterstaat en Provincie Noord-Holland

De portfolioaanpak, dus niet brug-voor-brug, is een belangrijke ontwikkeling in de sector om meer ruimte te bieden aan innovatie. De Provincie Noord-Holland en Rijkswaterstaat hebben afgesproken om samen te verkennen of zij een gezamenlijke aanbesteding kunnen doen voor de renovatie van vier bruggen; Balgzandbrug, Buitenhuizerbrug, Stolperbasculebrug en Schagerbrug.

Het portfolioteam van Rijkswaterstaat en de Provincie Noord-Holland – Carel van Belois, Nick Könitzer, Bas Post, Tino van der Giessen en Marco Hofman – nodigt marktpartijen en kennisinstellingen uit om mee te denken over de samenwerkings- en marktbenaderingsstrategie in een serie van bijeenkomsten tussen december 2020 en maart 2021.
De eerste bijeenkomst stond in het teken van een toelichting op de portfolio van vier bruggen en enkele scenario’s qua samenwerking en marktbenadering.  Op 2 februari vindt er op de Virtuele Bouwcampus een tweede bijeenkomst plaats om de uitgewerkte scenario’s met de verschillende vraagstukken verder te verdiepen. Naar aanleiding van de oogst van de eerste twee bijeenkomsten en behoefte aan vervolgbijeenkomsten, worden in maart en april aanvullende bijeenkomsten georganiseerd.

Wanneer?

Dinsdag 2 februari (online via De Virtuele Bouwcampus)

  • Sessie 1 08.30 – 10.00 uur
  • Sessie 2 10.30 – 12.00 uur

Gegevens

Datum:
2 februari 2021
Tijd:
8:30 am tot 12:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://debouwcampus.nl/actueel#agenda_item-51

Organisator

De Bouwcampus
Telefoon:
015-20 26 070
E-mail:
info@debouwcampus.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!