Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Portfolioaanpak van bruggen

14 januari 2021 van 2:00 pm tot 3:00 pm

Sessie ‘portfolioaanpak van bruggen’ tijdens InfraTech 2021

De portfolioaanpak, dus niet brug-voor-brug, is een belangrijke ontwikkeling in de sector om meer ruimte te bieden aan innovatie. In samenwerking met Gemeente Amsterdam, programma Kademuren en Bruggen, worden aan de hand van situaties uit de praktijk verschillende dilemma’s en uitdagingen besproken rondom de portfolioaanpak en samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers. Een belangrijke succesvoorwaarde voor deze nieuwe manier van werken, blijkt het ontwikkelen van passende processen, houding en gedrag bij alle betrokkenen. Het doel van de sessie is om kennis te delen en te komen tot goede uitgangspunten voor een portfolioaanpak.

Wanneer?

  • Donderdag 14 januari 14:00 – 15:00 (online via het Online InfraTech Netwerk Platform)

Aanmelden

Registreren voor InfraTech 2021 kan hier. Na het registreren ontvang je inloggegevens om toegang te krijgen tot het Online InfraTech Netwerk Platform. Na activatie van jouw persoonlijke profiel kun je je inschrijven voor de sessie.

Gegevens

Datum:
14 januari 2021
Tijd:
2:00 pm tot 3:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://debouwcampus.nl/actueel#agenda_item-55

Organisator

De Bouwcampus
Telefoon:
015-20 26 070
E-mail:
info@debouwcampus.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!