Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Portfolioaanpak voor circulaire viaducten en bruggen

22 januari 2021 van 9:30 am tot 11:00 am

Bijeenkomst ‘Portfolioaanpak voor circulaire viaducten en bruggen’

De Bouwcampus organiseert een sessie waarin geïnventariseerd wordt wat er nodig is om een aanbesteding voor een serie circulaire bruggen op de markt te krijgen. Het doel is het creëren van een structurele vraag met een omvang die groot genoeg is om bouwers en leveranciers in staat te stellen om het productieproces te ontwikkelen.

Hoe die aanbesteding er in het ideale geval uit zou zien, willen we graag door de (potentiële) aanbieders laten bepalen. We gaan op zoek naar antwoorden op de volgende vragen: wat zijn de voorkeuren voor het type object; gaat de voorkeur uit naar meer vraag naar fiets/voetgangers bruggen, of juist naar zwaarder belastbare bruggen? Ook willen we graag weten wat  de ideale schaalgrootte is. Hebben we het dan over 5, 10 of 20 bruggen? Uiteraard is ook de contractvorm een belangrijk aspect waar we graag meningen over horen.

Wanneer?

Vrijdag 22 januari 09:30 – 11:00 (online)

Interesse?

Bij interesse kun je contact opnemen met Harald Versteeg, of Jolien Korbee.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!