Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Prestatiemeetsysteem circulaire economie

25 juni 2020 van 8:00 pm tot 9:00 pm

KIVI

Een circulaire economie richt zich op het ontwikkelen van een duurzame strategie door materiaal, water en energie verbruik te verminderen en te hergebruiken. Een circulaire economie biedt veel kansen op nieuwe verdienmodellen, meer marge en lagere milieu-impact.

In deze masterclass wordt het prestatiemeetsysteem voor circulaire supply chains geïntroduceerd. Interessante bevindingen uit de eerste tests met het prestatiemeetsysteem worden gedeeld. Tot slot gaan we aan de hand van uw eigen product inzicht krijgen in de kansen van een circulaire economie voor uw eigen bedrijf.

Spreker: Dennis Vegter,   docent Logistiek aan NHL Stenden Hogeschool en promovendus aan de Unversiteit Twente. Zijn promotie-onderzoek heeft als doel het ontwikkelen van een prestatiemeetsysteem voor supply chains in een circulaire economie.

Datum: 25 juni, 20:00 – 21:00 uur

Online: u ontvangt een uitnodiging met code voor een webinar

Gegevens

Datum:
25 juni 2020
Tijd:
8:00 pm tot 9:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.kivi.nl/activiteiten/activiteit/masterclass-prestatiemeetsysteem-circulaire-economie

Organisator

KIVI
Telefoon:
+31 (0)70 3919 900
Website:
https://www.kivi.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!