Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Professionele tegenspraak in het belang van constructieve veiligheid

13 januari 2021 van 2:00 pm tot 4:00 pm

€ 245

Voor leden en niet-leden van VNconstructeurs en COBc

Kosten:

€195,- voor leden van VNconstructeurs en COBc

€245,- voor niet-leden

Deelname levert 1 KE/PE punten voor het Constructeursregister.

Organiseer professionele tegenspraak. Dit is één van de aanbevelingen van de Onderzoeksraad voor Veiligheid in haar rapport ‘Bouwen aan Constructieve Veiligheid’. Maar hoe doe je dat dan, constructief tegenspreken? Hoe zorg je voor een effectieve interactie met de opdrachtgever, architect, aannemer, deelconstructeurs, zodanig dat hun wensen kunnen worden gerealiseerd maar tegelijkertijd de constructieve veiligheid is gewaarborgd? Dat is het thema van de serie intervisie workshops die op initiatief van VNconstructeurs en COBc worden gegeven vanaf begin december.

In de bouw wordt veel aandacht besteed aan de harde kant aspecten (techniek, planning, uitvoering, budgetten, etc.). Als het erop aan komt hebben zachte aspecten (communiceren, dialoog, houding, gedrag, relativeren etc.) een grote invloed op de resultaten. Professionele tegenspraak is zo’n zachte aspect dat veel positieve invloed kan hebben op de constructieve veiligheid.

In de intervisie workshop Professionele tegenspraak in het belang van constructieve veiligheid behandelen we de kunst van het tegenspreken in de context van constructieve veiligheid.

Deelnemers krijgen de gelegenheid om hun persoonlijke mening en praktijkervaring te delen. Dit doen we in een interactieve, maar veilige online omgeving. In kleine groepjes van 4 tot maximaal 6 deelnemers.

Workshopbegeleider Menno Pronker faciliteert de dialoog en reikt de deelnemers tips en handvatten aan. Na de workshop zijn de deelnemers bekend met het concept van het constructief tegenspreken en hebben ze handvatten om dit in de praktijk te promoten. Opgedane tips en tools worden als naslagwerk uitgereikt.

Deelname levert 1 KE/PE punt voor het Constructeursregister.

Gegevens

Datum:
13 januari 2021
Tijd:
2:00 pm tot 4:00 pm
Kosten:
€ 245
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.vnconstructeurs.nl/workshop-professionele-tegenspraak/

Organisator

Vereniging Nederlandse Constructeurs / VN Constructeurs
Telefoon:
085 401 63 47
E-mail:
secretariaat@vnconstructeurs.nl
Site:
https://www.vnconstructeurs.nl/

Locatie

Online
Nederland + Google Maps
Site:
online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!