Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samen meer nieuwbouw ontwikkelen met commerciële ontwikkelaars

28 januari 2021 van 10:00 am tot 11:30 am

We ervaren allemaal hoe lastig het op het moment is om concrete nieuwbouwplannen op de rit te krijgen. Ieder heeft zijn eigen ervaringen: wat werkt wel en wat niet? We kunnen veel van elkaars ervaringen leren. Daarom organiseert het Team Nieuwbouw van Aedes een  reeks webinars over Nieuwbouw. Bij deze  webinars staat het leren van elkaar centraal en focussen we ons op de belangrijkste kansen en knelpunten van het nieuwbouwproces.

Op 28 januari staan we specifiek stil bij de kansen die een langdurige en intensieve samenwerking met ontwikkelaars biedt. Waarom zoekt u een Stadspartner in het kader van nieuwbouw? Hoe organiseert u het intern binnen uw organisatie en extern met uw Stadspartner? Dit en andere operationele vraagstukken komen aan bod.

Graag nodigen we u hiervoor uit. Aedes organiseert dit webinar in samenwerking met De Vernieuwde Stad en NEPROM. De beide partijen zijn van plan om in 2021 meerdere webinars te organiseren over het thema samenwerking tussen ontwikkelaars en corporaties. We zullen u de 28ste hier verder over informeren.

Wat kunt u verwachten? 

  • Waarom is het wenselijk om een Stadspartner te zoeken?
  • Hoe organiseert u dit, zowel intern als extern?
  • Waar schuurt het?
  • Wat zijn de uitgangspunten voor een goede samenwerking?

Voor wie?  
Bestuurders, directieleden Vastgoed, medewerkers Vastgoed en Projectontwikkeling, en commerciële ontwikkelaars zijn van harte welkom. We zoeken juist naar de verbinding tussen bestuur en uitvoering. (De bijeenkomst van 28 januari is tevens met marktpartijen. De overige webinars over het nieuwbouwproces zijn alleen voor corporaties toegankelijk.)

Gegevens

Datum:
28 januari 2021
Tijd:
10:00 am tot 11:30 am
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aedes.nl/agendas/2021/01/28-webinar-samen-meer-nieuwbouw-ontwikkelen-met-commerciele-ontwikkelaars.html

Organisator

Aedes vereniging van woningcorporaties
Telefoon:
088 233 3700
E-mail:
info@aedes.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!