Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Smart Country Convention

27 oktober 2020 van 9:00 am tot 29 oktober 2020 van 3:00 pm

De Smart Country Convention is het nieuwe platform voor digitale oplossingen voor overheden en openbare diensten bij gemeenten, steden en provincies. In de toenemende digitaliserende economie is technologie een belangrijk onderdeel van het bedrijfsleven geworden. De Smart Country Convention biedt de nieuwste informatie over digitale technologieën en oplossingen voor de publieke sector en fungeert als platform waar bezoekers in contact komen met digitaliseringsexperts om hun vraagstukken te bespreken. De Smart Country Convention combineert de vakbeurs met een hoogwaardig conferentieprogramma, workshops, keynotes en paneldiscussies. De focus ligt op innovatieve ontwikkelingen in openbare diensten, e-government, smart city, energie en mobiliteit.

Op de Smart Country Convention ontmoeten exposanten de volgende bezoekers: decisionmakers en inkopers van gemeentelijke en landelijke overheden, administratieve medewerkers en vertegenwoordigers van publieke ondernemingen, waaronder nutsbedrijven, openbaarvervoerbedrijven en afvalverwerkers. In 2018 namen 132 exposanten deel aan de eerste editie in de City Cube en werd de beurs door 8.000 vakbezoekers uit 30 verschillende landen bezocht.

Eerstvolgende beurs

De volgende Smart Country Convention vindt plaats van 27 tot en met 29 oktober 2020.

Onze service voor u

DNHK is uw contactpersoon wanneer u verdere informatie over deze beurs wenst. U kunt het volgende dan ook kosteloos bij ons aanvragen:

Gegevens

Begin:
27 oktober 2020 van 9:00 am
Einde:
29 oktober 2020 van 3:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.smartcountry.berlin/en/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!