Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Smart Urban Festival

8 oktober 2020 van 10:30 am tot 5:00 pm

Smart Urban Festival voor gezonde, leefbare en slimme steden en regio’s

Steden en regio’s zijn continue in transitie en moeten mee bewegen met de ontwikkelingen in de samenleving. Leefbaarheid, kwaliteit van leven en welzijn in de bebouwde omgeving staan daarbij voorop. Smart oplossingen dragen bij aan de toekomstige identiteit van een stad. Hoe organiseren we dat zo goed mogelijk? Welke samenwerkingen en -contracten zijn daarbij hard nodig en hoe financieren we dit? Smart oplossingen brengen ook veel privacy vragen met zich mee vanuit de burgers, hoe gaan we om het ethische vraagstuk.

  • Een veelvoud van ideeën, ontmoetingen en interactie.
  • Een dag vol inspiratie, lessons learned en nieuwe energie.
  • Wat zijn de drijfveren van de steden en hoe komen we samen (markt en overheid) tot duurzame en smart oplossingen voor de stad van de toekomst?

Een dag vol nieuwe connecties, ontmoetingen, ideeën en oplossingen. In de ochtend inspireren we u plenair met keynote sprekers over de uitdagingen van de stad, in de middag bieden we maar liefst 3 losse events aan met veel ruimte voor interactie en kennisuitwisseling:

  • Smart City & Region Event
  • Smart Building Summit
  • Future Urban Mobility

Daarbij komt dat u kunt netwerken met ruim 150 professionals tijdens de vele momenten verspreid over de dag! Zorg dat u erbij bent en reserveer alvast uw plaats.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!