Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Specificeren en controleren in BIM

11 juni 2020 van 2:00 pm tot 5:30 pm

€ 40
Nationaal BIM Platform

BIMPraat Online: Specificeren en controleren in BIM

De BIMPraat van 11 juni gaat over het specificeren en controleren van bouwdelen in een BIM-model. De BIMPraat wordt géén productshow van software. De nadruk ligt op de probleemstelling van specificeren van klantenwensen en producten en hoe deze vast te leggen. Deze BIMPraat wordt vanwege de maategelen tegen de verspreiding van het coronavirus als webinar georganiseerd.

Deze BIMPraat belooft een heel leuke sessie te worden ondanks dat het onderwerp niet het meest ‘sexy’ is. De sprekers zijn afkomstig van experts van Systhema en IAA architecten.

De middag is bij uitstek interessant voor opdrachtgevers en bestekschrijvers want het gesprek zal helder maken hoe nieuwe en innovatieve software die tegenwoordig leverbaar is. Doel hiervan is om het leven in de bouw een stuk eenvoudiger kan maken.

Gegevens

Datum:
11 juni 2020
Tijd:
2:00 pm tot 5:30 pm
Kosten:
€ 40
Evenement Tags:
Website:
https://hetnationaalbimplatform.nl/bim-praat.php?event_id=32&action=informatie

Organisator

Nationaal BIM Platform
Telefoon:
0172 - 47 77 66
E-mail:
redactie@hnbp.nl
Website:
https://hetnationaalbimplatform.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!