Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stadspartners De Utrechtse Mix en Vastgoedeconomie

15 april 2021 van 10:00 am tot 11:30 am

Op donderdag 15 april organiseren de NEPROM, Aedes, en De Vernieuwde Stad het tweede Webinar over langjarige samenwerkingen tussen corporaties en marktpartijen.
Op donderdag 15 april van 10:00 tot 11:30 uur organiseren de NEPROM, Aedes, en De Vernieuwde Stad het tweede Webinar over langjarige samenwerkingen tussen corporaties en marktpartijen. Die samenwerkingen zijn gericht op het intensief samenwerken aan inclusieve steden met meer betaalbare nieuwbouw. Een langjarig, strategisch partnership tussen corporaties en ontwikkelaars kan de gebiedsontwikkeling verder stimuleren en de productie van woningbouw versnellen.

In het eerste Webinar op 28 januari verkenden we in algemene zin waarom en hoe partijen zouden willen samenwerken. In de volgende drie Webinars nemen we steeds één casus onder de loep en één thematische verdieping.

Tijdens het Webinar op 15 april zoomen we in op de casus De Utrechtse Mix, de samenwerking tussen woningcorporatie Mitros en ontwikkelaar BPD. De sprekers geven inzicht in alle facetten van samenwerking en afspraken. Met vastgoedeconoom Theo Stauttener van Stadkwadraat kijken we vervolgens naar de financiële uitgangspunten van een samenwerking. We verdiepen ons in de wijze van rendementen berekenen, fiscaliteiten, inbrengwaarden, grondexploitaties, toegang tot de kapitaalmarkt en het spel van ‘geven en nemen’.

Klik hier voor het volledig programma.

Gegevens

Datum:
15 april 2021
Tijd:
10:00 am tot 11:30 am
Evenement Categorie:
Site:
https://www.neprom.nl/events/details.aspx?Id=47D00147-C7C9-4344-A073-41CE7E41E35D

Organisator

NEPROM
Telefoon:
070 - 337 0332
E-mail:
info@neprom.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!