Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

STEMmingscafé – geen eretitel, wel leuk: de verkiezing van de industrial marketingpannenkoek

19 maart 2021 van 1:30 pm tot 2:30 pm

Gratis

Het is vrijdag 19 maart nationale pannenkoekdag. En daar besteden we op bijzondere wijze aandacht aan tijdens het STEMmingscafé. Volgend jaar misschien wel in een pannenkoekenrestaurant. Maar dit jaar nog gewoon achter je laptop thuis. En ook niet om gezamenlijk een ‘pannenkoekje’ te eten.

Nee, we gaan op zoek met elkaar naar de industrial marketingpannenkoek van het jaar. Voorwaar geen eretitel als iemand je toesnauwt dat je een pannenkoek bent. Zoals kickbokser Rico Verhoeven tijdens een persconferentie in 2019.

Nomineren
En, we gaan tijdens die zoektocht ook niet zo op de man spelen als Rico Verhoeven deed richting Hesdy Gerges. Wel op de ‘bal’. Nomineer daarvoor met een korte motivatie een campagne van een technische B2B organisatie of het bedrijf zelf voor de titel ‘industrial maketingpannenkoek van het jaar’. Doe dit uiterlijk woensdag 17-03.

Kom ook (weer) aanwaaien en breng je stem uit!
Misschien niet de leukste titel om te krijgen. Maar het levert zonder meer een leuke en relevante vakinhoudelijke discussie op. Kom daarom vrijdag 19 maart aanwaaien, breng je stem uit op alle genomineerden en maak kans op een ‘STEM-pannenkoekpakket’.

Het bedrijf dat deze titel krijgt toebedeeld,, ontvangt dat overigens ook van ons. Dus tip je genomineerde om ook langs te komen.

Je nominatie doorgeven kan ook via het formulier achter de aanmeldbutton
Noteer je nominatie in het veld ‘vragen of opmerkingen’.

Het STEMmingscafé: dé wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, sales-, innovatieprofessionals en iedereen met interesse in business development in technische B2B.

Inhoud, gezellig en informeel
Het STEMmingscafé is een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen. Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Kosteloos ontdekken
Het mooie van het STEMmingscafé: ddeelname is inbegrepen bij ons kosteloze eXplore programma. Daar word je direct deelnemer van bij aanmelding voor deelname aan het STEMmingscafé.

Waar, wanneer en hoelaat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.


Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

Gegevens

Datum:
19 maart 2021
Tijd:
1:30 pm tot 2:30 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.stem-imc.com/nl/aanmelden-stemmingscafe-en-explore-programma

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!