Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Succesvol zakendoen in Duitsland

26 november 2020 van 3:00 pm tot 5:00 pm

Coronaproof event voor Nederlandse investeerders en ondernemers met belangstelling voor expansie naar Duitsland

Nadenken over investeren en groeien in 2021 begint natuurlijk al dít jaar! Voor Nederlandse investeerders en ondernemers met belangstelling voor ondernemen in Duitsland, organiseert de DNHK op 26 november een kort online-event. We informeren u over diverse mogelijkheden om uw zakelijke activiteiten in Duitsland uit te breiden. Met een “sportieve” (en Nederlandstalige!) aftrap door een van Duitslands meest succesvolle sporters van de laatste jaren én met bijdragen van Nederlandse en Duitse ondernemers brengen we u op ongedwongen wijze op de hoogte van kansen en gunstige randvoorwaarden om in Duitsland te investeren en ondernemen.

Bent u een Nederlandse investeerder c.q. ondernemer met belangstelling voor Duitsland? Neemt u dan aan dit unieke online-event deel. Voor eventuele catering moet u deze keer zelf zorgen, maar verder kunt u vanuit uw luie of bureaustoel een boeiend programma volgen. Het programma kent algemene aspecten van het zakendoen in Duitsland én enkele specifieke voorbeelden uit Thüringen, in de afgelopen jaren een van Duitslands snelstgroeiende deelstaten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!