Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Technisch geweten van infraprojecten

27 november 2020 van 11:00 am tot 12:00 pm

De infrastructuur van Nederland is omvangrijk en zeer complex. Vaak wordt beton toegepast, soms zelfs onder water. Dit alles vraagt om zeer specialistische kennis en slim samenwerken. Technisch adviseurs Johan de Boon en Willem Cijsouw delen in dit webinar enkele technische uitdagingen uit de praktijk.

Kijk en praat mee

Waar Johan, als senior technisch adviseur bruggen en viaducten, zich onder andere bezighoudt met de grote onderhoudsopgave aan bruggen in Nederland, neemt Willem, junior adviseur civiele techniek, de deelnemers mee naar het aanlegspektakel bij de Blankenburgverbinding. Aan de hand van verschillende projecten gaan zij in op de techniek in de Nederlandse infrastructuur: denk aan het toepassen van beton in bruggen en tunnels, nat ontgraven, innovaties als kunststof wegdekken en het bedenken van slimme strategieën bij aanleg- en onderhoudsprojecten. Vragen stellen mag!

Technisch adviseur: van a tot z betrokken

Goed om te weten is dat een technisch adviseur bij Rijkswaterstaat expert én verantwoordelijk is op inhoudelijk niveau en daarmee het technisch geweten binnen een bepaald project. Of het nu gaat om de kennis over beton, staal of water: als specialist ben je op jouw vakgebied van a tot z betrokken bij infrastructurele projecten. Dat kan zijn bij de eerste verkenning en het ontwerp tot en met de bouw, de oplevering en het beheer van assets.

Werken bij Rijkswaterstaat

Heb jij een technische achtergrond? En wil je weten welke technische rollen en mogelijkheden er zijn binnen Rijkswaterstaat: kijk dan ook op de pagina Techniek.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!