Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Technische kennissessie Artificial Intelligence

14 januari 2021 van 10:00 am tot 12:30 pm

Het Kadaster organiseert in samenwerking met het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en het SVB-BGT een Proeftuin BGT mutatiesignalering. In de proeftuin onderzoeken zij de huidige manier van geautomatiseerde mutatiesignalering met het doel dit te verbeteren door algoritmen toe te passen. In de proeftuin werken leveranciers, bronhouders en Kadaster samen om een reëel beeld te krijgen van de huidige stand van de techniek. Via het platform Wijs met Locatie delen zij hun bevindingen met een bredere doelgroep.

Op 14 januari organiseert de proeftuin een sessie voor Artificial Intelligence (AI) ontwikkelaars en mensen met een grote affiniteit met AI. Het is een technische sessie, dus enige kennis over het onderwerp is nodig.

Tijdens deze sessie gaan vier sprekers uit de universitaire wereld dieper in op specifieke aspecten van mutatiesignalering en AI. Wufan Zhao, PhD-er bij ITC Universiteit Twente, vertelt bijvoorbeeld over zijn onderzoek naar het automatisch intekenen van gewijzigde features met hoge kwaliteit, specifiek gericht op gebouwen. Bertrand Le Saux, Onderzoeker bij European Space Agency gaat dieper in op hoe je om gaat met de imperfectie van ground truth data bij het maken van robuuste AI modellen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!