Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Toetsing ontwerp geschoorde hal

16 maart 2021 van 3:00 pm tot 4:30 pm

Op de dinsdagmiddagen 16 en 23 maart 2021 (steeds vanaf 15.00 u.) organiseren Bouwen met Staal en Adviesburo Van Odenhoven de tweede aflevering van de online cursus Toetsing ontwerp geschoorde hal.

Net bij de eerste editie in december 2020 gaat de online cursus diep in op de constructieve toetsing van een geschoorde hal. De cursus geeft uitleg bij het rekenvoorbeeld Toetsing ontwerp geschoorde hal, zoals dit in zes afleveringen in 2019/2020 gepubliceerd is in het vaktijdschrift Bouwen met Staal. De zes hoofdstukken zijn gebundeld, met aanvullend een zevende en achtste hoofdstuk over randliggers en verbindingen, in het nieuwe Technisch Dossier #6. Deze publicatie wordt voorafgaand aan de cursisten verstrekt en tijdens de cursus toegelicht door de auteur Marcel van Odenhoven (Adviesburo Van Odenhoven).

Gegevens

Datum:
16 maart 2021
Tijd:
3:00 pm tot 4:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.bouwenmetstaal.nl/cursussen/toetsing-ontwerp-geschoorde-hal/

Organisator

Bouwen met Staal
Telefoon:
+31 (0)88 353 12 12
E-mail:
info@bouwenmetstaal.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!