Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Transitie naar een toekomstbestendige corporatie

14 januari 2021 van 1:00 pm tot 2:30 pm

‘Werken in de corporatie van de toekomst’, in opdracht van Aedes voerde Dageraad Advies dit onderzoek uit. Samen met de branche is er nagedacht hoe 2025 er uit ziet en wat dit betekent voor de organisatie, het werk(proces) en personeel. Als bestuur bent u ervoor verantwoordelijk om uw corporatie optimaal in te richten, zodat deze nu en straks in staat is om de maatschappelijke en strategische doelstellingen te realiseren. Dit onderzoek biedt u een mooie blik op de toekomst. Echter moet u zelf nog bepalen welke veranderingen nodig zijn voor uw corporatie en hoe uw corporatie deze transitie kan realiseren. Erwin Flim is (mede) eigenaar van Dageraad Advies en was (extern) projectleider van het onderzoek. Hij verzorgt deze sessie en reikt handvatten aan. Daarmee kunt u bepalen welke ontwikkeling uw eigen corporatie zou moeten doormaken, hoe u dit vertaalt naar een transitieplan en op welke wijze u leiding kunt geven aan het transitieproces.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!