Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Urgenda aanpak naar gasloos wonen

29 september 2021 van 10:00 am tot 11:30 am

Urgenda werkt vanuit het principe niet maximaal isoleren maar vanuit label B of C komen tot CO2-neutraal wonen. Zij draaien de vraag om: wat kan ik rendabel investeren in plaats van wat kost het mij om een NOM-woning te realiseren. Uitgangspunt is dat de huurder ervoor kiest. Deze vraaggestuurde aanpak bevalt Parteon en de bewoners erg goed.

Het meenemen van de eigen organisatie in een vraaggestuurde aanpak vraagt aandacht. Bij Parteon was niet iedereen overtuigd dat de Urgenda-aanpak de beste aanpak zou zijn. In Assendelft zijn drie bewoners gevonden die als ambassadeurs de maatregelen gratis hebben gekregen.

Mara van Sluis, Manager Klanten en een projectleider Vastgoed, Parteon delen de ervaringen om met de Urgenda-aanpak woningen naar gasloos te verbeteren.

Gegevens

Datum:
29 september 2021
Tijd:
10:00 am tot 11:30 am
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aedes.nl/agendas/2021/09/29-groene-huisvesters-urgenda-aanpak-naar-gasloos-wonen.html

Organisator

Aedes vereniging van woningcorporaties
Telefoon:
088 233 3700
E-mail:
info@aedes.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!