Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vastgoed & Energiekosten

1 oktober 2020 van 10:00 am tot 11:00 am

Vastgoed heeft steeds meer te maken met groeiende Nederlandse en de Europese wetgeving op het gebied van duurzaamheid. Ook de coronacrisis zorgt voor nieuwe uitdagingen. Daarom is het van groot belang om nog beter naar de energiekosten te kijken. Meld je aan voor de webinar van MAIN Energie op donderdag 1 oktober om tips te krijgen hoe dit het beste aan te pakken.

Door de veranderende wetgeving worden er steeds hogere eisen aan panden gesteld op het gebied van verbruik, uitstoot en duurzaamheid. Daarnaast heeft de sector te maken met een factor waar nooit eerder rekening mee moest worden gehouden: de coronacrisis. Nu het voortbestaan van bedrijven wordt bedreigd is het van groot belang dat er nog beter naar de energiekosten wordt gekeken.

Programma

Tijdens het webinar zal Ewoud Groot, Business Developer MAIN Energie, ingaan op de volgende punten:

  • op welke manieren er op energie bespaard kan worden in verschillende soorten panden,
  • hoe kunnen uw instellingen zo efficiënt mogelijk worden aangepast,
  • hoe energiebesparing ook positief bijdraagt aan uw imago,
  • op welke wijze voldoen aan wetgeving.

Ook zal er ruimte zijn voor het stellen van vragen. Een interessante webinar voor vastgoedeigenaren, ontwikkelaars en huurders. Het webinar zal plaats vinden op donderdag 1 oktober om 10.00 uur.

Aanmelden?
Deelname aan het webinar van 1 oktober is gratis. Klik hieronder op aanmelden en vul het formulier in of stuur een mail met daarin uw gegevens aan

o.v.v. ‘Webinar: Vastgoed & Energiekosten‘. Vergeet niet uw contactgegevens te vermelden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!