Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verbind wat er al is

8 januari 2021 van 3:00 pm tot 4:00 pm

Het Noorden is trots op alle initiatieven om de regio innovatiever, duurzamer en leefbaarder te maken. Studenten spelen hierbij een belangrijke rol. Samen met regionale bedrijven en enthousiaste docenten komen ze vaak met vernieuwende ideeën. Maar hoe breng je deze ideeën verder en hoe helpt de regio hierbij?

Met de titel VERBIND WAT ER AL IS organiseren studenten van de Hanzehogeschool samen met de Innovatiespotter een Online Winterevent op 8 januari.

Hoe zorg je ervoor – als regio, coöperatie, project, bedrijf of student – dat je de juiste partijen vindt en verbindt?

15:00 Opening

Theo Jansma & Shania Lanen – Projectleiders VerspillingsMarkt

De VerspillingsMarkt heeft als doel reststromen samen te brengen om die weer aan de voedselketen toe te voegen. Dit project staat of valt met voldoende samenwerkende partijen. Hoe vind je die?

Willem Foorthuis – Lector duurzaam coöperatief ondernemen

Wat is het belang van kennisinstellingen en studenten in het Noordelijk Innovatie ecosysteem?

Gea Vellinga – Innovatiespotter

De Innovatiespotter beschikt over gegevens van alle 2 miljoen Nederlandse bedrijven en van ruim 600 innovatieprogramma’s. Met bedrijfskundestudenten doet Innovatiespotter daarnaast al 3 jaar onderzoek naar het regionale innovatie- ecosysteem. Wat leveren deze onderzoeken op aan inzichten?

Pieter-Jan Snijders – Projectleider regiodatabank (consultant data & analytics)

De provincie Drenthe ontsluit het regionale ecosysteem ten gunste van ondernemers. Via een digitale kaart en een regiodatabank wordt samenwerking en innovatie in Drenthe en de rest van Noord-Nederland gestimuleerd.

Studenten van het BIG (Business Innovation Groningen)

16:15 Afsluiting

Gegevens

Datum:
8 januari 2021
Tijd:
3:00 pm tot 4:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-verbind-wat-er-al-is-128124344363
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!