Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verbindingsfestival

22 april 2021 van 11:30 am tot 6:00 pm

Verbindingsfestival – online festival voor de bouw, vastgoed, mobiliteit, wonen & zorg en openbare ruimte

Het Verbindingsfestival is doorspekt met kennisdeling, netwerkmomenten en ontspanning. Het event verbindt 2000 (young)professionals uit de bouw en vastgoed, mobiliteit, wonen & zorg en openbare ruimte met elkaar.

Slimme en gezonde stad

Het thema van het eerste Verbindingsfestival ooit, is ‘Slimme en Gezonde Stad’. 2000 professionals doen kennis op om Nederland een stukje mooier, slimmer en gezonder te maken. Door een grote diversiteit aan doelgroepen bij elkaar te brengen en kennis te delen over één thema, maakt het Verbindingsfestival impact in een tijd van gezondheidscrisis. Velen missen het netwerkmoment dat veel fysieke evenementen kenmerkt, leggen daardoor minder nieuwe contacten of kunnen bestaande relaties in mindere mate verstevigen. Het Verbindingsfestival doorbreekt dat isolement en brengt professionals in de bouw, vastgoed, mobiliteit, wonen & zorg en openbare ruimte samen rondom één gezamenlijke maatschappelijke opgave.

Op het podium

Op het digitale podium staan onder anderen gedragsveranderaars Rick van Baaren en Mattheis van Leeuwen en Wim Daniëls. Dagvoorzitter Jacqueline Kerkhoff neemt je mee naar de Slimme en Gezonde stad, met als subthema’s: Duurzame Mobiliteit, Gezonde Leefomgeving, Duurzaam Bouwen, Smart City, Natuurinclusief, Leefbaarheid en welzijn. Deel je kennis over deze subthema’s in ‘Breakout Sessions’, geleid door experts uit verschillende hoeken van de markt. In de ‘Expo Area’ bezoek je online beursstands en met 1 op 1 matchmaking kom je in contact met andere festivalgangers en vergroot je je netwerk. Ook is er muziek en cabaret voor de nodige ontspanning en plezier, tijdens het Verbindingsfestival.

Gegevens

Datum:
22 april 2021
Tijd:
11:30 am tot 6:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://verbindingsfestival.online/

Organisator

Acquire publishing
Telefoon:
038 460 63 84
E-mail:
events@acquirepublishing.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!