Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verkenningssessie functieneutraal vastgoed / toekomstgerichte werkplek

27 januari 2021 van 9:30 am tot 11:00 am

Verkenningssessie functieneutraal vastgoed / toekomstgerichte werkplek

De vraag naar en de functie van veel kantoorpanden is aan verandering onderhevig. In de praktijk zien we steeds vaker de wens om een oud kantoorpand om te bouwen naar een woning. Daarnaast wordt de laatste jaren ook meer hybride gewerkt. Dit brengt diverse technische en gedragsaanpassingen met zich mee. Hoe ga je als organisatie hiermee om? Hoe kan je de gewenste veranderingen realiseren en wat betekent dit voor de huisvestingsvoorraad en de identiteit van de organisatie? Op 27 januari gaan we graag met meerdere professionals in gesprek over deze relevante, maar tevens complexe, vraagstukken. Wij zullen met elkaar inventariseren welke opgaven er spelen binnen de diverse organisaties, en of er eventuele mogelijkheden zijn om elkaar te ondersteunen bij de aanpak van deze opgaven door o.a. leerervaringen en leervragen te delen.

Wanneer?

Woensdag 27 januari 09:30 – 11:00 (online)

Gegevens

Datum:
27 januari 2021
Tijd:
9:30 am tot 11:00 am
Evenement Categorie:
Site:
https://debouwcampus.nl/actueel#agenda_item-60

Organisator

De Bouwcampus
Telefoon:
015-20 26 070
E-mail:
info@debouwcampus.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!