Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Virtuele Meet up Kennisplatform API

1 oktober 2020 van 2:00 pm tot 3:30 pm

Op 1 oktober organiseert Kennisplatform API een virtuele meet up. 

Tijdens de meet up is er alle ruimte om mee te discussiëren over beveiliging van API’s, over architectuur en design rules. En je kunt jouw ideeën delen over servicemanagement, strategie en beleid en de design visie. Ook als je nog niet eerder bij een sessie bent geweest kan je meedoen. Van alle discussie-onderwerpen stellen we vooraf een kort online college beschikbaar om je op vlieghoogte te brengen.

Iedereen kan meedoen
Wanneer je je voor de virtuele meet up aanmeldt, ontvang je een week van te voren een link naar de colleges die de API werkgroepen hebben voorbereid. Via de colleges praten de werkgroepen je bij op hun onderwerp en gaan zij in op de laatste ontwikkelingen. Daarbij introduceren zij ook de discussiepunten waar we tijdens de virtuele meet up op in zullen gaan.

Programma
Tijdens de meet up op 1 oktober starten we na een korte introductie van de onderwerpen die deze dag centraal staan de inhoudelijke sessies. In twee rondes parallelle sessies van 30 minuten kan je met ons meepraten en klankborden. Tussendoor geven we een tussenstand van de discussies. Ook lichten we de nieuwe prijsvraag toe voor Het beste API idee. We sluiten de meet up af met een korte terugkoppeling over de oogst van de dag en de nu volgende stappen.

Alles is online en dus vanaf de door jou gekozen werkplek te volgen. Ook als je nog niet eerder bij een sessie bent geweest, ben je van harte welkom om aan te schuiven op 1 oktober!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!