Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wat weet u van Conceptueel Bouwen?

15 april 2021 van 2:00 pm tot 4:00 pm

Test uw kennis over conceptueel bouwen met De CB-meter! tijdens een interactieve sessie op 15 april 2021. U test niet alleen uw kennis op allerlei thema’s die samenhangen met conceptueel bouwen, maar u leert er ook van. De kennis die nodig is om mee te doen aan De CB-meter! is informatie die staat op de website van het Netwerk Conceptueel Bouwen en in het dossier De Bouwstroom op de Aedes-website.

Tijdens deze interactieve sessie maken wij gebruik van Mentimeter: een online tool voor live presentaties, vragen en responses. Hierbij telt niet alleen of u het goede antwoord geeft, maar ook de snelheid waarmee u dat doet. Het belooft een actieve, spannende maar bovenal leuke, sessie te worden.

De online sessie start met een update van de nieuw te lanceren Woonstandaard. Met de Woonstandaard kunt u een eerste stap naar vraagbundeling zetten. Ook kijken we naar de website die een overzicht biedt van beschikbare bouwconcepten, de Conceptenboulevard.nl. Al deze bouwconcepten zijn gebaseerd op de Woonstandaard. Na deze update volgt het actieve onderdeel: de CB-meter!

We zien u heel graag op 15 april en beloven dat u deze sessie verlaat met (nog) meer kennis en… misschien bent u wel de winnaar van een exclusief CB-meter! geschenk.

Programma

14.00 uur  Opening en welkom
14.10 uur  Woonstandaard en Conceptenboulevard.nl
14.30 uur  CB-meter!
15.45 uur  Afsluiting

Doelgroep

Conceptueel bouwen raakt de gehele organisatie. Daarom zijn onder andere managers, opzichters, projectleiders nieuwbouw, assetmanagers, wijkbeheerders, inkopers, contractmanagers en medewerkers onderhoud van harte uitgenodigd om deze interactieve sessie te volgen.

Gegevens

Datum:
15 april 2021
Tijd:
2:00 pm tot 4:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aedes.nl/agendas/2021/04/15-conceptueel-bouwen.html

Organisator

Aedes vereniging van woningcorporaties
Telefoon:
088 233 3700
E-mail:
info@aedes.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!