Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WELL V2

8 oktober 2020 van 9:30 am tot 4:30 pm

€ 985

Workshop WELL V2

Gezonde gebouwen zijn ‘en vogue’ in de wereld van het vastgoed. Maar wat is een gezond gebouw? Het keurmerk WELL biedt een uitgebreide methode om een gebouw op gezondheidsaspecten te beoordelen. DGBC organiseert in samenwerking met BBA Binnenmilieu op donderdag 8 oktober 2020 een workshop waarop je kennis over het WELL keurmerk krijgt aangereikt in een met WELL gecertificeerd gebouw. Tijdens de dag krijg je informatie over de inhoud van WELL en de veranderingen die ophanden zijn met WELL versie 2. Daarnaast is er ruimte in het programma om je eigen toepassingen door te spreken. Ook de ‘crosswalk’ met BREEAM zal worden uitgelegd.

Tijdens het eerste deel van de cursus wordt uitgelegd welke thema’s (Concepts) WELL bevat en wat het effect hiervan is op de gezondheid van gebouwgebruikers. Deze informatie helpt je te begrijpen waarom WELL bepaalde eisen heeft gesteld. Daarnaast wordt op hoofdlijnen het WELL certificeringsproces toegelicht. Welke stappen moet je doorlopen om een WELL certificaat te behalen en hoe zijn de verantwoordelijkheden verdeeld over de verschillende stakeholders? Hierbij wordt zowel ingegaan op het certificeringsproces voor WELL V1 als de nieuwe veranderingen voor WELL V2.

WELL en BREEAM

In de praktijk wordt een WELL-certificering vaak aanvullend op een BREEAM-certificeringstraject gedaan. Naast gezondheid zijn immers ook andere duurzaamheidsthema’s van belang. En hoe zit het met de overlap van gezondheidscredits in BREEAM en de features van WELL? In het tweede deel van de cursus legt Peter Gabriëls van DGBC uit hoe je WELL en BREEAM kunt combineren om een aantoonbaar gezond en duurzaam gebouw te realiseren. De zogenoemde crosswalks, overlappende en onderling uitwisselbare eisen, worden daarbij besproken.

Rondleiding WELL-gebouw

De workshop wordt gegeven in een WELL gecertificeerd gebouw. We zullen een rondleiding krijgen door het gebouw waarbij uiteraard bij de verschillende WELL-features die zijn toegepast wordt stilgestaan.

WELL in jouw praktijk

Misschien loop je met praktische vragen over WELL, de WELL-certificering of één van jouw projecten. Tijdens het laatste onderdeel van de cursus bespreken en beantwoorden we de vragen die op jouw praktijk betrekking hebben.

Investering

De deelnemersbijdrage voor deze training is voor DGBC-participanten €821,25 (excl. btw). Voor niet-participanten is de bijdrage € 1.095,- (excl. btw). Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

Ga jij binnenkort een WELL AP Examen doen? Volg dan ook de tweedaagse WELL AP Exam Prep waarin je wordt klaargestoomd voor het examen en ontvang 50% van de deelnemersbijdrage van deze workshop retour op je factuur van de WELL AP Exam Prep.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!