Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen

11 februari 2021 van 10:00 am tot 11:30 am

In 2022 wordt de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) van kracht. Corporaties krijgen door deze wet te maken met een nieuw stelsel van toezicht in de bouw. Tijdens dit webinar op 11 februari 2021 hoort u wat de Wkb inhoudt en wat de gevolgen zijn voor corporaties als opdrachtgever van nieuwbouw.

De wet wordt gefaseerd ingevoerd en start in 2022 met bouwwerken die vallen in de klasse van onder andere grondgebonden nieuwbouwwoningen. Een belangrijk onderdeel van de nieuwbouw van woningcorporaties dus. Daar waar nu een vergunning voor het bouwen nodig is moet straks, als gevolg van de Wkb, een kwaliteitsborger worden ingeschakeld.

Tijdens het webinar komen niet alleen de gevolgen van de Wkb aan bod, maar wordt ook ingegaan op de knip tussen ruimtelijke- en technische regels onder de Omgevingswet.

Het webinar is bedoeld voor vastgoedmedewerkers, directie vastgoed en nieuwbouwmedewerkers van woningcorporaties.

Gegevens

Datum:
11 februari 2021
Tijd:
10:00 am tot 11:30 am
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aedes.nl/agendas/2021/02/11-webinar-wet-kwaliteitsborging-voor-het-bouwen.html

Organisator

Aedes vereniging van woningcorporaties
Telefoon:
088 233 3700
E-mail:
info@aedes.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!