Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Woningcorporatie Dag

14 september 2020 van 9:00 am tot 5:00 pm

€ 395
Circulair Vastgoed Congres

Woningcorporatie Dag – De uitdagingen van de twintiger jaren

Veranderingen in de samenleving en in de bouw, de omvangrijke energietransitie, de beperkte capaciteit van onze aardbol en de versnelling in de datawereld zullen de twintiger jaren van deze eeuw karakteriseren. De uitdaging voor woningcorporaties is om in deze omgeving een toekomstbestendige koers uit te zetten én te volgen.

Oplossingen en inspiratie
Dit congres geeft u handvatten voor de uitdagingen van de twintiger jaren met oplossingen en inspiratie. Bas Sievers van Woonpartners gaat in op wat bewoners en maatschappij van de corporatie vragen. Willem Krzeszewski van Staedion vertelt waarom nieuwe integrale woonconcepten voor mensen met een ondersteuningsvraag nodig zijn. Jaap Boekholt van de Volmacht ziet circulair wonen als de nieuwe standaard voor woningbouw.

Zo pakken we ook de energietransitie / warmtenetten op en schilderen het beeld van de datagestuurde woningcorporatie. Margriet Drijver zal als boegbeeld van de renovatieversneller het met u hebben over vraagbundeling en Marjet Rutten, aanjager en vernieuwer bouw, is ervan overtuigd dat beter, sneller en goedkoper bouwen kan, als je het anders organiseert.

Ook presenteren we op deze dag de Nationale Trendradar Corporatievastgoed 2020. U krijgt een exemplaar. En tijdens de break-out sessies kunt u uw programma verder persoonlijk invullen door twee van de acht aangeboden verdiepende break-out sessies te volgen.

Gegevens

Datum:
14 september 2020
Tijd:
9:00 am tot 5:00 pm
Kosten:
€ 395
Evenement Categorie:
Website:
https://www.ivvd.nl/agenda/woningcorporatiedag/

Organisator

IVVD
Website:
https://www.ivvd.nl/

Locatie

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
Breukelen, 3621 BG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0346 291 211
Website:
https://www.nyenrode.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!