Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Young Professional Event: main event

21 september 2021 van 1:00 pm tot 6:00 pm

De eerste 3 webinars van het Young Professional Event zitten erop. En wat was het een feestje! Met meer dan 500+ aanmeldingen en inhoudelijke bijdrages van onze contentpartners was het een groot succes! De 3 webinars zijn een mooie aanloop geweest naar het main event op dinsdag 21 september 2021. Hét moment waar we weer fysiek bij elkaar kunnen komen in DeFabrique te Utrecht.

WAT GAAN WE DOEN?

Ondertussen weten we dat één van de grootste belemmeringen om te verduurzamen, dus zit in de gedragsverandering van organisaties en mensen. Tijdens de webinars is er gesproken over de werking van ons brein, hoe we om kunnen gaan met weerstand en hoe je nu eigenlijk de ander kan verleiden om te gaan verduurzamen. Nu is het tijd voor actie!

PROGRAMMA

13:00 – 13:30 Inloop

13:30 – 17:15 Programma

17:15 – 18:00 Borrel

Dagvoorzitter Jacques van der Krogt zal je deze middag, namens het hele team van Young Professional Event, welkom heten. Daarna trappen we af met de keynote spreker Bas Haring. Bas neemt je mee in zijn kijk op de wereld van verduurzaming. Hij is ‘volksfilosoof’, hoogleraar aan de Universiteit van Leiden, schrijver, maar vooral bekend van zijn boeken en televisieprogramma’s waarin hij ingewikkelde zaken toegankelijk maakt voor een breed publiek.

Daarna gaan we in de actie-modus. In workshops van onder andere het Rijksvastgoedbedrijf, De Bouwcampus, TNO, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Techniek Nederland, Wij Techniek, YOUNG TVVL en Nieman zullen veel voorkomende problemen rondom verduurzaming worden gedeeld en door jou als deelnemer worden omgezet tot acties. Welke acties zijn er? En belangrijker: hoe kunnen we deze acties tastbaar maken zodat het ook leidt tot de gewenste gedragsverandering?

CREATE THE CHANGE

Het is tijd om buiten de eigen hokjes te kijken, omdat kijken van binnenuit niet hetzelfde perspectief geeft als kijken van buitenaf. Het is tijd om los te komen en elkaar op te zoeken. Het is tijd om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis.

Create the change! En meld je nu aan voor het gratis main event van Young Professional Event op dinsdag 21 september 2021.

Wil je meer informatie, heb je dieet-restricties of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Mylenne Hamaker via m.hamaker@tvvl.nl of +31 6 34 35 22 24.

Gegevens

Datum:
21 september 2021
Tijd:
1:00 pm tot 6:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-gedragsverandering-en-verduurzaming-tijd-voor-actie-150030032867

Locatie

De Fabrique
Westkanaaldijk 7
Utrecht, 3542 DA Nederland
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!