Evenementen in de bouw

Bouwkalender is de online agenda voor de bouwsector waarin veel vakbeurzen, congressen, conferenties, seminars, bedrijfsdagen en lezingen in Nederland, België en Duitsland zijn verzameld en overzichtelijk in kaart zijn gebracht. De focus ligt op infra, utiliteitsbouw, woningbouw en waterbouw.

De online agenda van de bouw ontvangt gemiddeld 3.600 bezoekers per maand. Deze bezoekers bekijken gemiddeld ruim 11.000 events per maand. Zij blijven graag op de hoogte van trends, noviteiten, techniek en ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Deze bezoekers zijn actief betrokken bij de bedrijfsvoering, het beleid, de productie, in- en verkoop en technische vraagstukken.

Daarnaast ontvangen ruim 400 geïnteresseerden de wekelijkse digitale nieuwsbrief. Dit zijn échte en geverifieerde ontvangers met een zeer hoge openingsratio van gemiddeld 34%. Ontvangers die de nieuwsbrief niet binnen 6 maanden openen, worden automatisch verwijdert uit onze verzendlijst. Dit zorgt voor échte abonnees.

Bezoekers sinds 2022

039736
Users Last 30 days : 2971
Total Users : 39736
Views Today : 90
Views Yesterday : 300
Views Last 30 days : 6779
Total views : 85571

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!