Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende weken plaats vinden. Op deze wijze kan je snel scannen of er voor jou interessante events tussen zitten.
Bekijk hier een voorbeeld nieuwsbrief.

Bouwkalender verstrekt jouw gegevens niet aan derden. Je kan je te allen tijde weer afmelden onderaan de nieuwsbrief. Ontvangers die de nieuwsbrief niet binnen 6 maanden openen, worden automatisch verwijdert uit onze verzendlijst. Dit zorgt voor échte lezers.

De door jou ingevoerde gegevens worden gebruikt om je te voorzien van gerichte event-informatie. Bouwkalender zal je gegevens niet verstrekken aan derden. Jij kan je te allen tijde weer afmelden onderaan de nieuwsbrief.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!