Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AZEB Slotcongres

27 oktober 2020 van 12:30 pm tot 5:00 pm

Op 27 oktober van 13 tot 17 uur sluit het AZEB-project in Nederland af met het AZEB Slotcongres tijdens de beurs Building Holland 2020 in Amsterdam. De AZEB Routekaart wordt gepresenteerd en praktisch toegelicht.

AZEB (Affordable Zero Energy Buildings) biedt de routekaart waarmee je de complexiteit van duurzaam bouwen beheerst en het projectmanagement vereenvoudigt. In slechts 17 stappen stroomlijn je je project van idee tot en met gebruik. AZEB integreert alle relevante technische en procesaspecten van energie-efficiënt bouwen en creëert meer waarde. Met de AZEB-aanpak leveren projectontwikkelaars, opdrachtgevers en opdrachtnemers betere en succesvollere nZEB-bouwprojecten.

Het congres wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Building Holland en warm aanbevolen aan opdrachtgevers, gebouweigenaren, projectmanagers, aannemers, ontwerpers, installateurs en adviseurs. Als je naar het congres komt verzeker je je van ideeën én gereedschap om rust in je BENG-projecten te creëren!

Als jij je aanmeldt voor dit side event heb je ook direct gratis toegang tot Building Holland. Een week voorafgaand aan het event krijg je een badge via Building Holland.

Locatie

Amsterdam RAI
24 Europaplein, 1078 GZ Amsterdam Netherlands 1078 GZ Netherlands + Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!