Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte

11 april 2024 van 9:30 am tot 5:00 pm

Transformeer de openbare ruimte, begin vandaag

Het jaarlijkse feestje van de beheerder van de fysieke leefomgeving, dát is het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte (NCBOR). Vakgenoten komen samen, delen strategische en tactische kennis en maken verbinding. Het is zoveel meer dan een congres alleen. Deze elfde editie organiseren we in samenwerking met gemeente Haarlem & gemeente Zandvoort. Je bent van harte welkom op 11 april 2024 in De Koepel in Haarlem.

Deze elfde editie van NCBOR staat in het teken van ‘Transformeer de openbare ruimte, begin vandaag’.  Maatschappelijke opgaven op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid, biodiversiteit en circulariteit hebben invloed op het beheer van de openbare ruimte. Een transformatie van de openbare ruimte is nodig. De beheerder ervaart de drukte van de dagelijkse praktijk. Wat kan de beheerder vandaag al doen om de openbare ruimte te transformeren? En wat is er nodig om de toekomst te kunnen beheren?

Op deze website vind je het laatste nieuws over het congres en de invulling daarvan. Op dit moment wordt er achter de schermen nog hard gewerkt aan de opzet en invulling van het programma. Zodra hierover meer bekend is, zullen we dat hier uiteraard delen. We houden je op de hoogte!

Gegevens

Datum:
11 april 2024
Tijd:
9:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://events.crow.nl/ncbor/

Organisator

CROW
Telefoon
0318 - 69 53 00
E-mail
congressen@crow.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Koepel
Koepelplein 1
Haarlem, 2031 WH
+ Google Maps

Aankomende evenementen

AMB

Welding Week

Metavak

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden