Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Roadmap naar een geslaagde beursdeelname

20 juni 2024 van 9:00 am tot 12:30 pm

Tijdens deze workshop helpen we je aan de hand van een duidelijke roadmap de deelname van jouw bedrijf aan een vakbeurs beter voor te bereiden, uit te voeren en na te bewerken. Cruciaal voor een geslaagde beursdeelname. Want die bestaat niet alleen uit een mooie stand en een paar gezellige beursdagen.

Doel workshop
Je krijgt meer inzicht in het belang van een goede voorbereiding en nabewerking van een beurs en wat dit voor de beursdagen zelf betekent. Aan de hand van een heldere roadmap ga je tijdens de workshop al aan de slag met:

  •  wat je met de beurs wilt bereiken en wat je daarvoor vooraf moet regelen;
  •  welke activiteit tijdens de beurs daarvoor van belang is;
  •  wat er nodig is om na afloop het succes van de beurs te verhogen.

Voor wie bestemd?
Deze workshop is relevant voor mensen die betrokken zijn binnen hun organisatie om een beursdeelname te organiseren of te coördineren. En meer willen halen uit hun volgende beursdeelname of van mening zijn dat er nog meer uit te halen valt.

Resultaat
Het resultaat van de workshop zelf is een aandachtspuntenlijst op basis van de roadmap waaraan je de komende tijd gaat werken. Je werkt dus aan een concreet stappenplan om een beter resultaat tijdens een volgende vakbeurs te behalen.

Na afloop van de workshop maken we afspraken voor online individuele overlegmomenten om de voortgang te bespreken. Ook zullen nog enkele gezamenlijke online momenten plaatsvinden om ervaringen te delen en elkaar te inspireren.

Prijs & facturatie
Deelname aan deze workshop + online begeleiding bedraagt € 789,00 (excl. 21% btw per persoon). Je ontvangt de factuur na inschrijving. Deze dient vooraf aan de workshop te worden voldaan.

Deelnemers aan het eXplain of eXpand programma van STEM Industrial Marketing Community profiteren en betalen slechts € 689,00 exclusief 21% btw.

Speciaal secretaressedag aaanbod

Donderdag 18 april 2024 is het Secretaressedag. We weten dat in technische B2B bedrijven de organisatie van deelname aan een beurs/tentoonstelling tot het takenpakket van het secretariaat behoort.

Dan is deze workshop zeker de moeite waard om te volgen om nog meer rendement te halen uit de volgende beursdeelname van jouw bedrijf. En vanwege secretaressedag is dat nu extra voordelig. Want iedereen die aantoonbaar vanuit een secretariële functie de deelname van een bedrijf.

organiseert aan beurzen/tentoonstellingen bieden we nu  een korting € 100,– aan op het normale tarief.

Deze korting geldt ook op het community tarief voor eXplain/eXpand deelnemers.

Vermeld bij je aanmelding de code SCRD2024RBD

 

Meld je hier aan voor deelname aan deze workshop

Gegevens

Datum:
20 juni 2024
Tijd:
9:00 am tot 12:30 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/workshop-roadmap-naar-een-geslaagde-beursdeelname/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon
06 204 275 84
E-mail
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Aankomende evenementen

Provada

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden