Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Metavak

5 oktober 2021 van 1:00 pm tot 7 oktober 2021 van 9:00 pm

Metavak vakbeurs voor metaalbewerkers

Metavak is de vakbeurs met verspanende machines, plaat- buis en raadbewerkingsmachines, oppervlaktebewerking- en reinigingsmachines.

Metavak is het grootste jaarlijkse vakevent voor metaalbewerkers. Wil jij de laatste ontwikkelingen en innovaties van de metaalindustrie ontdekken en jouw relaties ontmoeten? Bezoek dan deze vakbeurs op 6, 7 en 8 oktober 2020 tussen 13:00 uur en 21:00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Dit jaar is het event gecombineerd met Welding Week powered by NIL op Next Level.

Drie dagen lang presenteren fabrikanten, importeurs en groothandelaren zich aan professionals in de metaalbranche. Kom tijdens jouw bezoek in contact met circa 230 leveranciers van onder andere machines, software, automatiseringsoplossingen, gereedschappen en complementaire producten.

Innovatie en inspiratie

Op METAVAK worden actuele onderwerpen besproken in verschillende kennissessies, workshops en ronde tafelsessies in het kennistheater “Visit the future”. Met geclusterde onderwerpen die bij elk segment op de beurs passen, ben je hier aan het juiste adres om jouw kennis te vergroten.

Ontdek de laatste ontwikkelingen en innovaties van de metaalindustrie.

Programma

Om jouw bezoek aan METAVAK nog waardevoller te maken wordt er hard gewerkt aan een relevant beursprogramma. Het kennistheater staat centraal binnen het programma. Hiermee zorgen wij dat jij klaar bent voor de toekomst!

Wij luisteren ook naar jou bij het opstellen van ons programma! Wat houdt jou bezig? Over welke onderwerpen wil je graag meer informatie ontvangen?

Bezoek deze vakbeurs

 

Gegevens

Begin:
5 oktober 2021 van 1:00 pm
Einde:
7 oktober 2021 van 9:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.metavak.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!