Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MatExpo

6 september 2023 van 9:30 am tot 10 september 2023 van 5:00 pm

MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor voor machines en materieel voor de bouwnijverheid, de industrie en het milieu. Als derde grootste vakbeurs in Europa ontvangt dit event als gevestigde waarde meer dan 40.000 bezoekers. Het belangrijkste Europese trefpunt voor de bouwvakman!

MATEXPO vakbeurs

MATEXPO is een monument onder de beurzen. Al 40 edities lang. Weinig beurzen hebben zo’n rijke geschiedenis als dit event. Dit betekent ook dat de beurs heel wat moeilijke tijden heeft zien voorbijkomen. Elke economische crisis die er sinds de oprichting van de beurs eind jaren 40 is geweest, heeft op de een of andere manier een invloed gehad. Toch zijn er een aantal constanten: een niet-aflatende groei in vraag en aanbod, diversificatie en innovatie hebben ervoor gezorgd dat MATEXPO editie na editie kon uitbreiden. Meer machines, meer exposanten, meer bezoekers.

Exposanten

Op MATEXPO vindt u de nieuwste machines, technieken en materieel uit de bouwsector: zwaar materieel voor de wegenbouw en de burgerlijke bouwkunde, bouwvoertuigen, werfuitrustingen, steigers, bouwliften, hoogtewerkers, omheiningen, bekistingen, veeg- en reinigingsmachines, bouwmaterieel, hulp- en wisselstukken, gespecialiseerde technieken, goederenbehandeling, machines voor recyclage van sloopafval.

Bezoekers

Alle professionals uit de bouwsector en de industrie. Tijdens de speciale ontmoetingsdagen worden specifieke doelgroepen uitgenodigd, afhankelijk van het thema van die dag.

Meer informatie

Gegevens

Begin:
6 september 2023 van 9:30 am
Einde:
10 september 2023 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.matexpo.com/

Locatie

Kortrijk Expo
Kortrijk, Belgi + Google Maps

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden