Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Smart Buildings event

5 oktober 2023 van 9:30 am tot 6:00 pm

Smart Buildings is hét event over gebouwautomatisering voor en door eindgebruikers en wordt georganiseerd door Building G100.

Het event wordt ondersteund door het eindgebruikersplatform Building G100. Ook de leden/eindgebruikers zullen dit event blijven bezoeken. Bewust is gekozen voor de nieuwe naam Smart Buildings event. We maken hiermee een beter onderscheid tussen het platform en het event waar leveranciers, fabrikanten, installateurs, adviseurs en system-integrators hun innovaties tonen. Daarnaast is Smart Buildings het begrip waar het de komende jaren bij bezoekers om draait. Eindgebruikers zijn bezig om hun gebouwen en installaties te verduurzamen en “smart” te maken.

Unieke concept

Smart Buildings event kent een uniek concept. Het is gemaakt door eindgebruikers, voor eindgebruikers. En ook alleen zij kunnen Smart Buildings gratis bezoeken. Aanbieders tonen op een centrale plaza hun innovaties op het gebied van Smart Buildings. Daarnaast vinden er tientallen presentaties plaats in speciaal ingerichte “huiskamers”. Hier verzorgen onze partners ieder half uur presentaties in een kleine setting waar maximaal 10 bezoekers aan deel kunnen nemen. Hiermee stimuleren we de interactie tussen de bezoeker en de partner. In totaal vinden er dus meer dan 100 lezingen plaats en kan de bezoeker zelf zijn/haar programma samenstellen.

Smart Buildings is powered by Building G100

De Building G100 is een leveranciersonafhankelijk eindgebruikersplatform voor personen die zich bezig houden het management, beheer en onderhoud van gebouwautomatisering en -managementsystemen.

Meer informatie

 

Gegevens

Datum:
5 oktober 2023
Tijd:
9:30 am tot 6:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
http://www.smartbuildings.nl/

Organisator

SmartBuildings
Telefoon
06-83087707
E-mail
info@SmartBuildings.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Woonindustrie
Symfonielaan 1
Nieuwegein, 3438 EW Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden