Laden Evenementen

« Alle Evenementen

PREFAB

15 oktober 2024 van 10:30 am tot 17 oktober 2024 van 5:00 pm

PREFAB vakbeurs en kennisplatform voor koplopers in off-site bouwen en renoveren

PREFAB is een vakbeurs en kennisplatform voor professionals geïnteresseerd in industrieel en modulair bouwen en renoveren. PREFAB draagt bij aan kennisdeling en zakendoen en ondersteunt daarmee de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

De vakbeurs vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power.

PREFAB is de meest up-to-date en complete beurs op het gebied van pre-fabricage binnen de burgerlijke- en utiliteitsbouw. Informatie en inspiratie staan er centraal: de vakbeurs brengt innovaties, oplossingen, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma.

Bent u architect, adviseur, ontwerper, opdrachtgever, bouwer, aannemer, energie-expert, investeerder, gemeente- en/of overheidsfunctionaris, uitvoerder, installateur of werkzaam bij een woningbouwcorporatie? Dan mag u PREFAB niet missen. Want PREFAB is de place to be als u zich vanuit zakelijk perspectief interesseert voor industrieel en modulair bouwen en renoveren. Gratis toegankelijk in de Brabanthallen in Den Bosch.

Het is dé zakelijke beurs in Nederland voor professionals in ontwerp & engineering, componenten & productie en logistiek & assemblage. Duizenden bezoekers uit de burgerlijke – en utiliteitsbouw vinden hier informatie, verbinding en business.

PREFAB onderscheidt drie segmenten, die zich allen duidelijk laten terugvinden in zowel het kennisprogramma als op de beursvloer: Ontwerp & Engineering, Componenten & Productie en Logistiek & Assemblage.

De vakbeurs onderscheidt zich door de integratie van bouw en installatie. Naast specifieke producten en ontwerp- en logistieke tools toont PREFAB volledig geïntegreerde toepassingen als:

  • Geïntegreerde vloer- en gevelelementen
  • (Duurzame) dakconstructies
  • Geïntegreerde installatie- en energiemodules
  • Badkamers
  • Verbindingstechnieken
  • Geïndustrialiseerde componenten (waaronder schoorstenen en balkons)

De meest aansprekende experts doen er hun verhaal en de meest innovatieve bedrijven tonen er oplossingen waarmee u direct aan de slag kunt en dus snel het verschil kunt maken. Als u zich er vol instort, bent in één beursdag weer op de hoogte.

Ga naar het event

Gegevens

Begin:
15 oktober 2024 van 10:30 am
Einde:
17 oktober 2024 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.prefabbeurs.nl/

Organisator

54events
Telefoon
+31 (0)294 - 74 50 70
E-mail
beurs@54events.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Brabanthallen Den Bosch
Diezekade 2
Den Bosch, Nederland 5222AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0736293208
Bekijk de site van Locatie

Aankomende evenementen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden