Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Berekenen van verbindingen

12 april 2021 van 4:00 pm tot 5:00 pm

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Eén evenement op 19 april 2021 om 4:00 pm

Eén evenement op 26 april 2021 om 4:00 pm

Drie maandagen achter elkaar op 12, 19 en 26 april organiseert de Samenwerkende Nederlandse Staalbouw samen met Bouwen met Staal het webinar drieluik Berekenen van verbindingen. Dit is onderdeel van het online cursusprogramma Allround Staalbouwer en is exclusief voor leden van de Samenwerkende Nederlandse Staalconstructiebedrijven.
De cursussen zullen verzorgd worden vanuit Studio Staal in Zoetermeer. Maandag van 16:00 uur tot 16:45 wordt de vaste cursus-tijd in 3 blokken over 1 onderwerp.

Kennis over het staalconstructie-vak wordt gedoceerd voor de verschillende afdelingen van tekenkamer tot calculatie tot fabriek tot management.

Webinar drieluik: Berekenen van verbindingen

De staalconstructies die wij bouwen vormen het skelet van een bouwwerk, de krachten uit de belastingen worden via de staalconstructie naar de fundering afgevoerd.

Voor de constructieve veiligheid is het van groot belang dat de constructie goed wordt berekend en dat verbindingsmiddelen juist worden gedimensioneerd.

Het is natuurlijk een illusie om u in dit drieluik een voorwaardig constructeur te laten worden. Maar het is natuurlijk wel goed om enig inzicht te krijgen hoe een constructie werkt en wat bijvoorbeeld een bout voor kracht kan opnemen. En u snel kunt signaleren of iets kan, of misschien juist niet.

De doelgroep is iedereen binnen het staalconstructiebedrijf die iets meer wilt weten hoe de krachten door de constructie lopen en hoe een bout- of lasverbinding werkt. Er is geen constructieve voorkennis noodzakelijk, wel interesse van hoe het werkt.

Gegevens

Datum:
12 april 2021
Tijd:
4:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.bouwenmetstaal.nl/evenementen/webinar-drieluik-berekenen-van-verbindingen/

Organisator

Bouwen met Staal
Telefoon:
+31 (0)88 353 12 12
E-mail:
info@bouwenmetstaal.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!