Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Borging klimaatadaptieve maatregelen

29 april 2021 van 2:00 pm tot 3:00 pm

Het is duidelijk dat we werk moeten maken van een weerbare en veerkrachtige gebouwde omgeving. Nederland moet voorbereid zijn op het veranderende klimaat. Vaak worden duurzame en klimaatadaptieve ambities aan de voorkant van een proces gedefinieerd  en vastgelegd. In de praktijk is er gaande de rit vaak toch verlies van ambitie en is het resultaat ‘on the ground’ minder duurzaam dan aan de voorkant is afgesproken.  Hoe kunnen we  duurzame en klimaatadaptieve maatregelen beter borgen in plannen en projecten?

DGBC participeert met o.a.. de Wageningen Environmental Research, gemeente Rotterdam en Het Nieuwe Instituut in een onderzoek naar de borging van duurzaamheidsambities bij de voorbereiding en uitvoering van plannen en projecten. Tijdens dit webinar geven we een update van de opgedane inzichten.

Gegevens

Datum:
29 april 2021
Tijd:
2:00 pm tot 3:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.dgbc.nl/agenda/webinar-borging-klimaatadaptieve-maatregelen-328

Organisator

DGBC – Dutch Green Building Council
Telefoon:
+31 (0)88 - 55 80 100
E-mail:
info@dgbc.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!