Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bouwen onder de Wkb

1 juni 2020

BNA event

Met de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen verandert de bouwregelgeving ingrijpend. Door de huidige situatie is de Omgevingswet uitgesteld, maar ben je werkzaam in de architectenbranche krijg je er onherroepelijk te maken. De Wet kwaliteitsborging wordt belangrijk voor iedereen. Het is nu tijd om je kennis hierover te verbreden.

Deze online kennisbreak kun je op ieder moment vanuit je thuiskantoor bekijken.

Wat leer je?

In deze kennisbreak van een klein uur vertelt Hajé van Egmond wat de gevolgen gaan zijn van de WkB voor de architectenbureaus. Deze kennisbreak zal meer de diepte in gaan en bespreekt stap voor stap hoe het proces van melding en vergunningsverlening onder de Wkb loopt. Voor diegene die ons webinar al gezien hebben is het dus een verdieping op het onderwerp. Wil ons webinar nog bekijken? Meld je dan aan via de website.

Voor wie?

Deze kennisbreak is voor iedereen die werkzaam is in de architectenbranche of die te maken krijgt met de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen.

In een uur laat Hajé van Egmond zien wat de WkB in gaat houden. Zijn verhaal wordt ondersteund door een heel aantal slides.
Mocht je naar aanleiding van deze Kennisbreak nog vragen hebben: mail de Academie op academie@bna.nl. Bij veel vragen organiseren we een online vragenuur. En anders zetten we de vraag door naar Hajé en ontvang je rechtstreeks antwoord van hem.

Deze kennisbreak zal meer de diepte in gaan en bespreekt stap voor stap hoe het proces van melding en vergunningsverlening onder de Wkb loopt. Voor diegene die ons webinar al gezien hebben is het dus een verdieping op het onderwerp. Wil ons webinar nog bekijken? Meld je dan aan via de website.

Gegevens

Datum:
1 juni 2020
Evenement Tags:
Website:
https://www.bna.nl/agenda/194

Organisator

BNA, Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus
Telefoon:
+31 20 555 36 66
E-mail:
bna@bna.nl
Website:
https://www.bna.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!